ايس كريم الشوكولاه
مكونات
2 كوب لبن
كوب كريمة
3 ملاعق كاكا
1.1/2 كوب سكر بودرة (مع الزيادة حسب الرغبة)
3 صفار بيض
طريقة التحضير
- هتحطى اللبن على النار وبعد ميغلى سبيه يهدى وبعد كدة ارجعى حطيه على النار وحطى كوب الكريمة وبعد كدة ابتدى قلبيه وقبل
ميغلى اطفى علية. - تجيبى صفار 3 بيصات والسكر بالمضرب اليدوى تقلبيه لحد متلاقى البيض بقى لونة قريب من الون الابيض يعنى لونة يفتح. - تحطى نص الخليط على البيض والسكر وتقلبيه بالمضرب اليدوى لمدة خمس دقائق وبعد كدة ترجعى تحطى كلة على بعضة وعلى نار هدية خالص وتقلبية بالمدرب اليدوى لمدة خمس دقائق وتسبيه لحد ميهدى خالص. - وتحطيه فى طبق بلاستيك او المونيوم و هتقلبيه مرتين كل مرة بعد نص ساعة عشان ميبقاش فى تلج وبعد كدة برحتك تطلعية و بالهناء والشفاء
No comments